Park Plaza Eindhoven

Armand van Kemenade

Hotel Controller

"Aan de slag met mijn IK"

Bewust worden van mijn eigen gedrag, welke invloed heb ik op anderen, aan de slag met mijn IK. Heb ik hier wel zin in en is dat niet heel erg lastig? Dit waren mijn eerste gedachten toen ik de mogelijkheid kreeg om te starten met een persoonlijke ontwikkelingstraject. Het is me erg meegevallen en ik ben vooral blij en trots dat ik het ben aangegaan. Het brengt me in mijn dagelijkse leven ongelofelijk veel positiefs.

Tijdens de sessies heb ik geleerd waar mijn kwaliteiten liggen, waar ik tegen aan loop en welke punten ik moet ontwikkelen om mijn ambities te realiseren. Ik heb nu heldere handvatten die ik in de praktijk inzet. Regelmatig reflecteer ik tijdens gesprekken. Ik zie nu wat er bij mijzelf en bij de ander gebeurt en ik maak nu bewust een andere keuze in mijn denkwijze en gedrag. Ook ben ik mij bewust van de impact van mijn gedrag. En vooral waarom ik dit gedrag nodig leek te hebben. Ik heb niet de illusie te denken dat ik niet meer in mijn eigen valkuilen zal stappen, wel heb ik geleerd hier bewuster van te zijn en ervan te leren.

Ik heb Pascalle leren kennen als een enthousiaste, vakkundige en confronterende trainer en coach. Zij haalt alles uit een gespek (en uit de kast) en maakt van de sessies een leerervaring die echt verschil maakt.