Pascalle Dubbeling

De oprichtster van Pasontmoet is Pascalle Dubbeling. Sinds 2003 is zij professioneel werkzaam als coach en trainer. In deze rol begeleidt, adviseert en confronteert zij organisaties, teams en mensen. Haar liefde voor het trainings- en coachingsvak begint als zij naast haar werk als accountmanager bij een internationale hotelketen ook trainingen geeft voor het commerciële team en later voor de gehele organisatie. Het duurde niet lang voordat zij interne coach en trainer van deze organisatie was. Daarna vervolgde zij haar carrière bij een trainingsbureau dat gespecialiseerd is in managementontwikkeling. In 2010 zag PasOntmoet het daglicht.

Ze heeft een natuurlijke, warme interesse in mensen en ze is altijd nieuwsgierig naar wat hen drijft. Pascalle kan die drijfveren als geen ander vertalen naar de praktijk. Zij zorgt altijd voor de échte ontmoeting en verbinding. Dat maakt haar geliefd bij klanten. Zien dat iemand een waardevoller leven heeft, omdat zijn of haar potentieel volledig wordt benut, is het mooiste wat er is. Patronen zetten ons vaak vast. Er is niets mooiers dan jezelf te doorbreken en verder te groeien. De kunst van het leven, volgens Pascalle, is om met alle gedachten en gevoelens die zich voor doen in het leven toch de dingen te ondernemen die je wilt. Alles mag er zijn. Sterker, alles is er toch

Pascalle Dubbeling

Opleidingen en certificeringen

Pascalle is gecertificeerd NLP trainer opgeleid door NTI NLP en gecertificeerd Stress en Burnout coach opgeleid door HRD academy. Zij heeft diversen opleidingen gevolgd in onder andere systemisch werken, (team)coaching, groepsdynamica, transactionele analyse, Acceptance & Commitment Therapy etc. Pascalle is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.