MeetingSelect

Judith Huisman

Directeur

"Expertise, klankbord, afstemmend, confronterend"

Meetingselect groeide in korte tijd van twee naar tien medewerkers. Tijdens deze groei werkte PasOntmoet met de directie aan het neerzetten van een stevige missie & strategie. Ook trainde PasOntmoet het 'reserveringenteam' op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie en salesvaardigheden.

PasOntmoet schakelt snel tussen de verschillende niveaus. Pascalle Dubbeling richt zich niet alleen op het trainen van competenties, zij kijkt vooral naar de persoon die het werk moet uitvoeren. Haar expertise en manier van benaderen maken dat medewerkers zich vrij voelen om te kunnen experimenteren met de opgedane kennis tijdens de trainingen die past binnen onze strategie en ook past bij de persoon die het uitvoert. Wat we ook merken, is dat we inmiddels een hecht team hebben. Mensen die elkaar vertrouwen, mensen die met plezier met elkaar werken. Dit stuwt de kwaliteit van onze dienstverlening enorm omhoog.

Onze teamleider heeft met behulp van PasOntmoet een heldere structuur neergezet met alle handvatten die nodig zijn om voor onze klanten de professionele organisatie te zijn die zij (mogen) verwachten. Het was niet altijd even leuk en makkelijk om hier te komen. Als directie hebben we moeten inzien dat bepaalde knelpunten bij onszelf lagen. Die moesten we oplossen om het team verder te kunnen laten groeien. Voor ons als directie is PasOntmoet dan ook een waardevol klankbord, soms confronterend maar altijd met de intentie om onze strategie scherp te houden. Wij zijn ervan overtuigd dat PasOntmoet ons in de toekomst nog meer zal laten groeien. Wij kijken hiernaar uit.