Flevoziekenhuis Almere

Astrid Gaal

"Mijn coaching heeft mij rust in mijn kop en een heldere kijk op de toekomst gebracht"

In een mensenleven ontstaan soms momenten dat je het gevoel hebt dat je op een kruispunt terecht bent gekomen. Bij mij viel dit moment samen met mijn 50e verjaardag: “is dit het nu?” Ik wil wat anders, maar wat? Wil ik wel wat anders, of is het wel goed zo? Wie legt er nu eigenlijk een lat, ik of doen anderen dat voor me. Het is tenslotte mijn lat, maar waar leg ik hem dan?

Ik wilde dan ook op zoek naar een heldere spiegel waarmee ik duidelijkheid kon krijgen over mijn beweegredenen om dingen te doen, maar ook te laten.

Pascalle van PasOntmoet kwam bij de kennismaking al direct op mij over als een warme persoonlijkheid met oprechte interesse in de klant. Haar opmerking dat ze het ook niet allemaal wist, maar bereid was samen met mij te ontdekken hoe ze mij het beste kon helpen, gaf mij het vertrouwen dat ik met haar de juiste keuze maakte.

Pascalle heeft mij de tools aangereikt om mij zelf de spiegel te laten bouwen. Zodat het ook echt mijn spiegel is geworden. Hiermee kan ik niet alleen terug kijken, maar ik kan hem juist gebruiken om de toekomst helder te krijgen.

De gesprekken met Pascalle en de visualisatie oefeningen die we samen hebben gedaan, geven me de handvaten om keuzes in mijn persoonlijke en werkzame leven gefundeerd te maken. De verschillende aspecten van mijn persoonlijkheid kunnen nu beter met elkaar samenwerken, zonder elkaar te overstemmen.

Mijn coaching traject heeft mij rust in mijn kop en een heldere kijk op de toekomst gebracht.