Najaarsretraite - Dare tot Stay

Tijd voor jezelf!

Het afgelopen jaar en nu nog steeds worden we door de buitenwereld gevraagd om te vertragen en te aanvaarden, geen gemakkelijke opgave waarin tot anderhalf jaar geleden versnellen in veel gevallen het credo was. We worden nu uitgedaagd om stil te staan en ons te verbinden met andere maatregelen dan die we kenden. Een vreemde gewaarwording voor ons allemaal. Beseffen wat je mist zonder de vanzelfsprekende aanwezigheid van belangrijke anderen en sociale contacten. Angst voor gezondheid, economische en financiële onzekerheden of de toekomst. We worden geconfronteerd met onszelf en hoe we ons hier toe willen verhouden.

Hoe heb jij deze periode ervaren? En hoe gaat het nu met je. Hoe is het met jouw emotionele en mentale welzijn? En hoe wil jij je de komende periode gaan ontwikkelen. De hoop is om in september met elkaar te kunnen terugkijken op deze afgelopen anderhalf jaar en weer voeding en inspiratie te krijgen om vooruit te kijken.  

Vertragen om te versnellen en stilstaan bij wat jou beweegt.

Wellicht is afgelopen jaar en deze periode voor jou een wake-up call geweest. Wat wil ik verder met mijn leven en werk? Hoe geef ik richting aan alles wat ik nu bij mezelf ervaar? Doe ik nu wat ik het liefste doe? Hoe bereik ik een nieuw pad? Hoe kan ik vasthouden wat ik gedurende deze maanden heb geleerd en wat ik als positief heb ervaren?

In ieder geval willen we in deze retraite weer meer ruimte creeeren, ruimte voor en met jezelf, om antwoorden te krijgen op jouw vragen. In verbinding te komen met alles wat er is en dit te kunnen aanschouwen in plaats van weg te lopen. Herbronnen en herijken, dat is waar deze driedaagse jou bij gaat ondersteunen.

De begeleiding van deze retraite wordt gedaan door Nancy Verstegen en Pascalle Dubbeling. 

Praktische informatie

Deze workshop wordt gegeven op de prachtige locatie van Het MoMent in Langenboom. Hier komen inzicht, uitzicht en natuur samen met ruimte, ontwikkelen, lekker eten en drinken en een bijzonder samenkomen van mooie mensen. 

  • Aankomst donderdag 9 september  om 15:00 uur
  • Vertrek zaterdag 11 september om 16:30 uur  
  • Aantal deelnemers: 8 tot 10
  • Locatie: Het MoMent, Zuid Carolinaweg 1 te Langenboom
  • Investering: € 795 inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor onze zakelijke deelnemers
  • Inbegrepen: 2 x uitgebreide gezonde lunch, 2 x diner - exclusief drankjes en gedurende de dag onbeperkt thee/koffie en water.