Zomer-retraite - Dare tot Stay

Stilstaan bij wat jou beweegt!

De afgelopen maanden en helaas nu nog steeds worden we gedwongen door de buitenwereld om te vertragen en te aanvaarden, geen gemakkelijke opgave waarin tot een jaar geleden versnellen in veel gevallen het credo was. We worden nu letterlijk verplicht om stil te staan en ons te verbinden met nieuwe maatregelen. Een vreemde gewaarwording. Beseffen wat je mist zonder de vanzelfsprekende aanwezigheid van belangrijke anderen en sociale contacten. Angst voor gezondheid, economische en financiële onzekerheden of de toekomst. Stuk voor stuk worden we geconfronteerd met onszelf en ons gedrag.

Hoe ervaar jij deze periode? En hoe gaat het nu met je, nu we wederom geconfronteerd worden met een weer verscherping van maatregelen. Hoe is het met jouw emotionele en mentale welzijn? Onze intentie is om hopelijk in juni met elkaar te kunnen terugkijken op dit afgelopen jaar en weer voeding en inspiratie te krijgen  om vooruit te kijken.  

Vertragen om te versnellen en stilstaan bij wat jou beweegt.

Wellicht is afgelopen jaar en deze periode ook voor jou een wake-up call geweest. Wat wil ik verder met mijn leven en werk? Hoe geef ik richting aan alles wat ik nu bij mezelf ervaar? Doe ik nu wat ik het liefste doe? Hoe bereik ik een nieuw pad? Hoe kan ik vasthouden wat ik gedurende deze maanden geleerd heb?

In ieder geval willen we in deze retraite weer meer ruimte creeeren, ruimte voor en met jezelf, om antwoorden te krijgen op al jouw vragen. In verbinding te komen met alles wat er is en dit te kunnen aanschouwen in plaats van weg te lopen. Herbronnen en herijken, dat is waar deze driedaagse jou bij gaat ondersteunen.

De begeleiding van deze zomer retraite wordt gedaan door Nancy Verstegen, Monique Nelson en Pascalle Dubbeling. 

Praktische informatie

Deze workshop is een primeur en wordt gegeven op de prachtige locatie van Het MoMent in Langenboom. Hier komen inzicht, uitzicht en natuur samen met ruimte, ontwikkelen, lekker eten en drinken en een bijzonder samenkomen van mooie mensen. 

  • Aankomst 24 juni 2021
  • Vertrek 27 juni 2021
  • Aantal deelnemers: 7-10
  • Locatie: Het MoMent, Zuid Carolinaweg 1 te Langenboom
  • Investering: € 890 inclusief BTW voor particuliere en exclusief BTW voor onze zakelijk deelnemers
  • Inbegrepen: 3 volle dagen training, 3 x uitgebreide gezonde lunch, 3 x  3-gangen buffet (exclusief drankjes) en gedurende de dag onbeperkt thee/koffie en water.