Voorjaarsretraite - Dare tot Stay

Stilstaan bij wat jou beweegt!

De afgelopen maanden werden we gedwongen door de buitenwereld om te vertragen, geen gemakkelijke opgave waarin tot voor kort versnellen in veel gevallen het credo was. We werden letterlijk verplicht om stil te staan en ons te verbinden met nieuwe maatregelen. Een vreemde gewaarwording. Beseffen wat je mist zonder de vanzelfsprekende aanwezigheid van belangrijke anderen en sociale contacten. Angst voor gezondheid, economische en financiële onzekerheden of de toekomst. Stuk voor stuk werden we geconfronteerd met onszelf en ons gedrag.

Hoe heb jij deze periode ervaren? En hoe gaat het nu met je, nu we stap voor stap weer de buitenwereld naar binnen laten komen. Zijn het spannende tijden geweest? Heb je veel druk ervaren of juist niet? Hoe is het met je emotionele en mentale welzijn?

Vertragen om te versnellen en stilstaan bij wat jou beweegt.

Wellicht zijn deze maanden voor jou ook een wake-up call geweest. Wat wil ik verder met mijn leven en werk? Hoe geef ik richting aan alles wat ik nu bij mezelf ervaar? Doe ik nu wat ik het liefste doe? Hoe bereik ik een nieuw pad? Hoe kan ik vasthouden wat ik gedurende deze maanden geleerd heb?

In ieder geval ontstaat er bij velen van ons weer meer ruimte, ruimte voor en met jezelf, om antwoorden te krijgen op al jouw vragen. In verbinding te komen met alles wat er is en dit te kunnen aanschouwen in plaats van weg te lopen. Herbronnen en herijken, dat is waar deze driedaagse zomerretraite jou bij gaat ondersteunen.

De begeleiding van deze zomer retraite wordt gedaan door Nancy Verstegen, Monique Nelson en Pascalle Dubbeling. Klik hier voor het document met alle details.

Praktische informatie

Deze workshop is een primeur en wordt gegeven op de prachtige locatie van Het MoMent in Langenboom. Hier komen inzicht, uitzicht en natuur samen met ruimte, ontwikkelen, lekker eten en drinken en een bijzonder samenkomen van mooie mensen. 

  • Aankomst 18 maart 2021
  • Vertrek 21 maart 2021
  • Aantal deelnemers: 7-10
  • Locatie: Het MoMent, Zuid Carolinaweg 1 te Langenboom
  • Investering: € 890 inclusief BTW voor particuliere en exclusief BTW voor onze zakelijk deelnemers
  • Inbegrepen: 3 volle dagen training, 3 x uitgebreide gezonde lunch, 3 x  3-gangen buffet (exclusief drankjes) en gedurende de dag onbeperkt thee/koffie en water.